EL SUPERMES! L'abril més familiar al Baix Llobregat 2020, una acció adreçada a les famílies.

Bon dia,

 

Des del Consorci de Turisme us informem que obrim la convocatòria per participar en la campanya de promoció turística EL SUPERMES! L’abril més familiar al Baix Llobregat 2020, una acció de gran impacte adreçada a les famílies.

 

Com ja sabeu, aquesta campanya té l'objectiu de posicionar el Baix Llobregat com a destí d’escapades i incrementar el nombre de visites al nostre territori, en la qual volem que hi participeu novament oferint propostes i promocions úniques i en exclusiva per a famílies durant tot el mes d'abril.

 

Per participar al SUPERMES 2020 és necessari emplenar el següent formulari amb la vostra proposta a: www.elsupermes.cat/adhesions. Termini fins el 28 de febrer.

 

Com a l'edició anterior, us informem que teniu a la vostra disposició la Shop de Turisme Baix Llobregat. Aquesta plataforma de venda online permet comercialitzar de forma directa els vostres productes i serveix també per aquelles empreses i entitats que ofereixen activitats gratuïtes pel SuperMes (es poden aprofitar d'un servei de reserves online gratuït). Per a més informació, contacteu-nos a turisme@elbaixllobregat.cat o al 93 685 24 00 Ext. 552).

 

Com ja sabeu, EL SUPERMES es recolza amb una important campanya de promoció i publicitat a mitjans de comunicació (ràdio, premsa, online, transports, i portals específics per a famílies) que anirà apareixent a partir del mes de març.

 

A més, aquest any tornem a celebrar el llançament d’aquesta nova edició amb la SuperFesta, diumenge 29 de març, que ajudarà a fer una gran difusió de la campanya. Us convidem a gaudir de la festa i recordeu contactar-nos per a qualsevol col·laboració.

 

Esperem que us animeu i participeu en aquesta acció per donar a conèixer la nostra comarca!

 


Consorci de Turisme del Baix Llobregat
CN-340 Parc Torreblanca, 08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel. 93 685 24 00 Ext. 552